Co budeš potřebovat?
- hermelín
- česnek
- koření podle chuti
- alobal
- nůž
- pánev nebo ešus pro pohodlnější vaření, ale dá se udělat i jenom v alobalu
![](https://www.omtoddil.cz/wp-content/uploads/2021/08/IMG_20210424_193521806-1-scaled.jpg)
1.
Hermelín z horní strany nakrájej do hvězdičky, tak aby nedošlo k poškození spodní ani boční strany.
![](https://www.omtoddil.cz/wp-content/uploads/2021/08/IMG_20210424_193629192-1-scaled.jpg)
2.
Nakrájej si česnek na tenké plátky.
![](https://www.omtoddil.cz/wp-content/uploads/2021/08/IMG_20210424_193847036-768x1024.jpg)
3.
Do každého zářezu vlož plátek česneku.
![](https://www.omtoddil.cz/wp-content/uploads/2021/08/IMG_20210424_194107392-768x1024.jpg)
4.
Hermelín vlož do alobalu. Nezabaluj! A posyp ho kořením.
![](https://www.omtoddil.cz/wp-content/uploads/2021/08/IMG_20210424_194144526-768x1024.jpg)
5.
Hermelín dělej pomalu na ohni dokud se nerozevře.
![](https://www.omtoddil.cz/wp-content/uploads/2021/08/IMG_20210424_202703085-1-768x1024.jpg)
6.
Hotovo!