TOTO JÍDLO NENÍ VHODNÉ NA VÍKENDOVÉ VAŘENÍ NA TZ VELKÁ LEČICE
Co budeš potřebovat?
- tuňák v oleji
- hajzlák (bacha na hajzláky s parfemací)
- sirky
![](https://www.omtoddil.cz/wp-content/uploads/2021/08/IMG_20210508_183835628_HDR-768x1024.jpg)
1.
Otevři tuňáka a polož na něj kousek hajzláku.
![](https://www.omtoddil.cz/wp-content/uploads/2021/08/IMG_20210508_183937908_HDR-768x1024.jpg)
2.
Pečlivě hajzlák zapal, tak aby hezky rovnoměrně hořel.
![](https://www.omtoddil.cz/wp-content/uploads/2021/08/20210508_184133-768x1024.jpg)
3.
Nad hořícím tuňákem si můžeš uvařit třeba vodu na čaj.
![](https://www.omtoddil.cz/wp-content/uploads/2021/08/IMG_20210508_190233559-767x1024.jpg)
4.
Až hajzlák dohoří a bude mít krásně černou barvu, tak ho sundej a super mňamka je na světě.